Koor Expreszo
is ’n gemengd koor met ’n mooi eigen geluid

Parels van ExpresZo

ExpresZo heeft inmiddels een goede naam in de regio vanwege het aansprekende repertoire, de kwaliteit van de uitvoering en de mooie klankkleur van het koor. En ….ExpresZo heeft ambities om nog meer mensen te laten genieten van een nog beter koor.

Om deze ambities waar te maken is ExpresZo op zoek naar PARELS.

Parels van ExpresZo zijn bedrijven die onze ambities mee helpen waar te maken. Zij koesteren ExpresZo en wij koesteren hen. De volgende bedrijven zijn Parels van ExpresZo.

Wilt u meer over deze Parels weten klik dan op hun bedrijfsnaam.

Advies met Brabantse gemoedelijkheid, dat is het motto van Van der Doelen. Op een informele en betrokken wijze ondersteunen wij zakelijke en particuliere relaties op het gebied van hypotheken, risicobeheer en verzekeringen.

Van Schijndel Bouwgroep is met meer dan 175 medewerkers actief in de bouw en ontwikkeling. Met ruim 60 jaar ervaring realiseren wij in Nederland projekten in de utiliteits- en woningbouw. Binnen de utiliteitsbouw zijn we met name gespecialiseerd in kantoren, fabrieken, scholen, distributiecentra en winkelcentra.

Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen B.V. is een middelgrote bouwonderneming en is met meer dan 80 medewerkers vooral actief in de particuliere en seriematige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Den Driehoek in Vinkel is erg veelzijdig en heeft naast een restaurant ook een zaal waar je een feestje kunt vieren. Verder heeft Den Driehoek ook een cateringafdeling. Warm of koud, alle benodigdheden om thuis of op de zaak een buffet of diner te presenteren hebben wij voor u in huis. Verder is Café Den Driehoek leuk om een potje te darten, poolen, tafelvoetballen of om een spannend kaartspel te doen. Trek in een lekkere snack? Kom dan naar Snackbar Den Driehoek!

Management, projectleiding, advisering in ruimtelijke ordening en vastgoedontwikkeling voornamelijk bij gemeenten, woningcorporaties en andere non-profit organisaties.Te vaak wordt geconstateerd dat doelstellingen in de Ruimtelijke Ordening niet of onvoldoende worden gehaald. Gewenste snelheid en duurzame kwaliteit lijken vaak tegenstrijdig. Snelheid heeft meestal te maken met de economische benadering van een ontwikkeling. Kwaliteit heeft te maken met draagvlak en weloverwogen keuzes. Het bundelen van kennis is van belang. Het laten prevaleren van juist die ene invalshoek leidt tot optimale aanpak. Integrale benadering geeft de meest optimale prestatie.

Advies en ondersteuning voor levensmiddelenbedrijven m.b.t. voedselveiligheid, wetgeving en de opzet van kwaliteitsmanagementsystemen. Een praktische begeleiding om te komen tot veilig voedsel voor de consument en een aantoonbare beheersing van de processen in uw bedrijf.

ICT is onze toekomst, het heeft de kracht om veel voor elkaar te krijgen, het helpt ons vooruit en maakt communiceren gemakkelijker. Onze persoonlijke benadering is praktisch, we luisteren naar onze klanten, denken oplossingsgericht en we zijn innovatief. Service staat niet voor niets in onze naam. We zijn flexibel, betrouwbaar en leveren kwaliteit. Trots zijn we op de jarenlange relaties die we met veel van onze klanten hebben.

Wij laten je graag kennis maken met alle verschillende stijlen, smaken en uitvoeringen die wij in onze collectie hebben. Laat je inspireren en verrassen door onze keukencollectie!

Onze ervaren dynamische makelaars staan elke dag voor u klaar om u de beste service te garanderen.

Wilt u als parel van ExpresZo vermeld worden?

Mocht uw interesse zijn gewekt om ook Parel van ExpresZo te worden dan kunt u contact opnemen met

Bart van Nistelrooij (06-51843681) of Wil Jansen(06-40882693).