Parels van ExpresZo

Parels

ExpresZo heeft inmiddels een goede naam in de regio vanwege het aansprekende repertoire, de kwaliteit van de uitvoering en de mooie klankkleur van het koor. En……...ExpresZo heeft ambities om nog meer mensen te laten genieten van een nog beter koor.

Om deze ambities waar te maken is ExpresZo op zoek naar PARELS.

Parels
Parels
van ExpresZo zijn bedrijven die onze ambities mee helpen waar te maken. Zij koesteren ExpresZo en wij koesteren hen. De volgende bedrijven zijn Parels van ExpresZo in alfabetische volgorde.

Wilt u meer over deze Parels weten klik dan op hun bedrijfsnaamAuto en truckschade Maasland
Laat truckschade repareren door specialisten van Auto- & Truckschade Maasland. Jarenlange ervaring, hoogwaardig vakmanschap en moderne technieken zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. Deze sleutelwoorden zijn verder voor elke reparatie typerend. Auto- & Truckschade Maasland ontlast u door alles uit handen te nemen.

Berkel Bouw BV
Berkel Bouw is een dynamisch energiek bedrijf met een doelmatige aanpak. Oprichter Koen Berkel heeft jarenlange praktijkervaring gecombineerd met een afgeronde bouwkundige wetenschappelijke studie; een onmisbare combinatie.

Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen BV
Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen B.V. is een middelgrote bouwonderneming en is met meer dan 80 medewerkers vooral actief in de particuliere en seriematige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Breddels Consultancy B.V.
Management, projectleiding, advisering in ruimtelijke ordening en vastgoedontwikkeling voornamelijk bij gemeenten, woningcorporaties en andere non-profit organisaties.Te vaak wordt geconstateerd dat doelstellingen in de Ruimtelijke Ordening niet of onvoldoende worden gehaald. Gewenste snelheid en duurzame kwaliteit lijken vaak tegenstrijdig. Snelheid heeft meestal te maken met de economische benadering van een ontwikkeling. Kwaliteit heeft te maken met draagvlak en weloverwogen keuzes. Het bundelen van kennis is van belang. Het laten prevaleren van juist die ene invalshoek leidt tot optimale aanpak. Integrale benadering geeft de meest optimale prestatie

van de Camp V.O.F
van de Camp V.O.F. voor al uw sproeiers en grondverzet..Het bedrijf richt zich sinds 1970 op allerlei soorten grondwerk en het installeren van beregenings installaties. We maken daarbij vaak gebruik van Dab pompen en installeren ook Rainbird computers. Wij zijn op meerdere vlakken gespecialiseerd en kunnen bouwen op jarenlange ervaring en kennis.

Den Driehoek
Den Driehoek in Vinkel is erg veelzijdig en heeft naast een restaurant ook een zaal waar je een feestje kunt vieren. Verder heeft Den Driehoek ook een cateringafdeling. Warm of koud, alle benodigdheden om thuis of op de zaak een buffet of diner te presenteren hebben wij voor u in huis. Verder is Café Den Driehoek leuk om een potje te darten, poolen, tafelvoetballen of om een spannend kaartspel te doen. Trek in een lekkere snack? Kom dan naar Snackbar Den Driehoek!

Eethuys 't Akkertje 2.0
Iedere gelegenheid is het waard om gevierd te worden..................bij Eethuys 't Akkertje. In ons restaurant: Lunch-Diner-Borrel-Terras-High Tea. Open:10.30-21.00 uur. In de Cafetaria: Friet-Snacks voor afhaal en of gezellig zitten. Open:12-22 Uur. Feestzaal voor al uw denkbare gelegenheden. Dorpstraat 16, 5386 AM Geffen.

Hans Motor Parts
Hans Motor Parts is een internetbedrijf welke sinds 2005 wereldwijd motorfietsonderdelen levert, gespecialiseerd in originele Honda-onderdelen en zeldzame onderdelen, en verder alle Japanse merken. Zeer goede service en lage prijzen zijn het handelsmerk!

Kennis op Maat
Advies en ondersteuning voor levensmiddelenbedrijven m.b.t. voedselveiligheid, wetgeving en de opzet van kwaliteitsmanagementsystemen. Een praktische begeleiding om te komen tot veilig voedsel voor de consument en een aantoonbare beheersing van de processen in uw bedrijf.

ICT Quality Services
ICT Quality Services is een dienstverlenende onderneming in de kantoorautomatisering waarbij de focus ligt op het leveren van kwaliteit en service. Wij verzorgen voor u een complete inventarisatie van de wensen en behoeften van u en uw gebruikers en gebruiken deze informatie als input om de juiste automatiseringsbehoefte in te vullen. Met deze informatie als uitgangspunt bouwen we een goede samenwerking op.

Van Schijndel Bouwgroep BV
Van Schijndel Bouwgroep is met meer dan 175 medewerkers actief in de bouw en ontwikkeling. Met ruim 60 jaar ervaring realiseren wij in Nederland projekten in de utiliteits- en woningbouw. Binnen de utiliteitsbouw zijn we met name gespecialiseerd in kantoren, fabrieken, scholen, distributiecentra en winkelcentraMocht uw interesse zijn gewekt om ook Parel van ExpresZo te worden dan kunt u contact opnemen met

Bart van Nistelrooij (06-51843681) of Wil Jansen(06-40882693).

Copyright © 2014. All Rights Reserved.