Nieuws

Zangjaar 2020

ExpresZo gaat deelnemen aan Nijmegen Klinkt op zaterdag 7 juni 2020, programma volgt. 

 

 

 

 

 

 

 

 


ExpresZo bedankt Jan van Kreij

  

Na ons prachtige Jubileumconcert in een volle Koppellinck, waarbij we weer mochten werken met o.a. een geweldig combo o.l.v. Jan van Kreij, moeten we nu helaas afscheid nemen van Jan als een van onze vaste begeleiders. Door drukke werkzaamheden en andere prioriteiten in de politiek, was dit zijn laatste begeleiding voor ExpresZo. Wij danken Jan van Kreij voor zijn jarenlange kundige en gewaardeerde bijdragen en hopen hem nog vaak tegen te komen. 

 

 


 

 

JubileumConcert

ExpresZo geeft Jubileumconcert op zondag 19 November 2017

Lokatie De Koppellinck in Geffen

 

Nieuws05

 

 

We geven een groot concert op onze thuisbasis van het koor namelijk de Podiumzaal in de Koppellinck, Kloosterstraat 4, Geffen. Het concert begint om 15.00 uur 

Dit concert zal een mix worden van repertoire uit de afgelopen 15 jaar en natuurlijk zijn er ook weer nieuwe nummers te beluisteren. Het koor zal tijdens het concert worden begeleidt door een combo onder leiding van Jan van Krey. Naast het combo zal Rianca van Erp het koor op piano begeleiden, wat gecombineerd gaat worden met staging, zodat het publiek echt verwend wordt. Dit alles onder leiding van onze dirigent Jan Terpstra.

Tijdens het concert zal zangeres Eefje Thomassen  optreden, Eefje speelde de hoofdrol in de musical Maria Magdalena ook optreden. Eefje is een zangeres die deel heeft genomen aan het TV-programma “op zoek naar Mary Poppins”. Voor Eefje een weerzien met Geffen en voor ons een hele leuke herinnering aan een heel mooi muzikaal project in de kerk van Geffen.

Om het programma helemaal rond te maken zal er nog een Portugese dansgroep optreden. De namen van de Portugese danseressen zijn Joana Couto, Ana Meireles en Margarida Constantino. De kaarten kosten 6,00 euro per stuk.

Kaartjes zijn te koop bij Albert Heijn Nuland en bij Bosch van Erp in Geffen

Bent u niet in de gelegenheid zelf een kaartje te kopen dan kunt u ook uw kaartjes reserveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor iedereen die kaarten via de email besteld worden deze aan de ingang van de Koppellinck, Kloosterstraat 4 te Geffen klaar gelegd waar ze kunnen worden afgerekend. Vermeld duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer in de emailaanvraag en vermeld het aantal te reserveren kaarten.


 

 

7 Mei Lenteconcert

samen met sopraan Kelly van den Bogaard en jazztrio "Jazzwerk".

Wij dragen het concert op aan Willibrord de Veer

Lokatie is Villa Maasdonk Kerkstraat 28 in Nuland 

Op zondag 7 mei zal ExpresZo uit Geffen van 15.00 tot 17.00 uur weer een concert organiseren in Villa Maasdonk te Nuland.Na het zeer succesvolle kerstconcert met het Russisch NEVA ensemble heeft het koor ExpresZo het idee om een Lente Concert te verzorgen. Tijdens dit concert zal het koor zelf een aantal nummers  a capella zingen en een aantal nummers met piano  begeleiding.

Om het lente concert een apart sfeertje te geven heeft ExpresZo een zeer talentvolle zangeres weten te strikken, haar naam is Kelly van den Bogaard.

Kelly zingt Nederlands en Engels talig, ze heeft een mooie sopraan stem en zingt rustige ballads en nummers uit musicals onder piano begeleiding. Kelly heeft diverse rollen gespeeld binnen musicalland, o.a. in  "Soldaat van Oranje", waar zij  in 2015-2016 tot de cast behoorde waar zij in het ensemble Hofdame Angela speelde.   Sinds januari 2014 is Kelly 1e sopraan bij het Fontys Jazz Choir, onder leiding van Hans van den Brand. Hiermee deed ze mee aan verschillende internationale wedstrijden en festivals, waaronder The World Choir Games 2016 in Sochi (Rusland) waar zij de Wereldtitel behaalden in Vocal Jazz. Momenteel studeert Kelly nog  voor haar Master Muziektheater op het Fontys Conservatorium te Tilburg.

Een tweede act die het concert van ExpresZo komt opluisteren is Jazzwerk.  JazzWerk is een jazz trio dat in januari 2014 door drie jonge knullen werd opgericht.

Het programma van het Lente Concert zal afwisselend zijn zodat ons publiek blijft genieten van de nummers van ExpresZo met vlotte pop-nummers tot gevoelige balleds en de afwisseling met instrumentale muziek van het Jazzwerk trio en de fluweelzachte stem van Kelly van den Bogaard. Kaartjes zijn te koop bij Albert Heijn Nuland en bij Bosch van Erp in Geffen. De kaarten kosten 7,50 euro.  Bent u niet in de gelegenheid zelf een kaartje te kopen  dan kunt u ook uw kaartjes reserveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor iedereen die kaarten via de email besteld worden deze aan de ingang van Villa Maasdonk Kerkstraat 28 te Nuland klaar gelegd waar ze kunnen worden afgerekend. Vermeld duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer in de email aanvraag en vermeld het aantal te reserveren kaarten.


 

 

In Memoriam

Nieuws05

 

Donderdag 20 april werden wij opgeschrikt door het trieste bericht dat één van onze bassen van het eerste uur, Willibrord de Veer, plotseling is overleden.

15 jaar geleden werd ExpresZo opgericht, en vanaf het begin was Willibrord deel van ons koor.

Met veel plezier heeft hij al die jaren gezongen, en heeft hij op diverse andere manieren het koor gesteund, onder andere als lid van de Muziekcommissie en de Parelcommissie. Gezellig samen met Willibrord koffie drinken in de pauze of een biertje na afloop van de repetitie. Zijn gevoel voor humor zorgde vaak voor een vrolijke noot.

En nu, in ons jubileumjaar, moeten wij afscheid nemen van hem. Als kleine en hechte groep zullen wij hem als bas maar zeker als mens zeer missen. 

 

Willibrord, bedankt voor alles, we zullen je nooit vergeten.

Wij wensen Toos, zijn zonen, overige familieleden en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.

 

 

Leden en bestuur koor ExpresZo

Copyright © 2014. All Rights Reserved.