Wauw, geweldig, fantastisch!!! Dit waren veel gehoorde uitspraken na het allereerste concert in het nieuwe MFC gebouw “ de Koppellinck “ door het Maasdonks koor ExpresZo. Samen met vrouwenkoor Sirenen uit Den Bosch, Wouter van Leeuwen op zijn marimba en Merle Meeuws op de altsax gaven zij een spetterend lenteconcert .

Een bomvolle zaal waarbij het 250 koppig publiek ook boven aan de reling stond toe te kijken. Zij zagen een prachtige afwisseling in muziekstijlen. Naast de lichte muziek en popsongs van ExpresZo en de wereldmuziek van Sirenen was het mooi aangevuld met muzikale intermezzo’s. Het was dan ook muisstijl tijdens het optreden van Wouter op zijn marimba en bij de “Aria” van Merle op de altsax.

Oorverdovend was de zaal na de “Beachboys Medley” en “A night like this” van ExpresZo maar ook “Appels op de Tafelsprei” vertolkt door Sirenen werd geweldig ontvangen. De verrassing van het gevoelige Zweedse lied “Vem kan Segla” dat het koor Sirenen in eerste instantie begon te zingen maar waarbij als uit het niets ExpresZo vanaf het balkon het lied zingend beantwoordden, bracht verbazing en verwondering alom bij het publiek.

Kortom een geweldige muzikale middag die zeker voor herhaling vatbaar is en waarbij wij, ExpresZo, iedereen die een bijdrage heeft geleverd bij het slagen van deze prachtige middag heel hartelijk willen bedanken.