Contact

Repetitie-avond:

ExpresZo repeteert iedere maandagavond in De Koppellinck aan de Kloosterstraat 4 in Geffen. Wij zingen van 20.00 tot 22.00u (m.u.v. de schoolvakanties).

Inlooprepetitie:

Wij zoeken op dit moment nog naar tenoren. Een stemtest is een vereiste. Elke vierde maandag van de maand is er een inlooprepetitie. Op deze avond is het mogelijk een kijkje te nemen, mee te zingen en de sfeer te proeven. Je bent van harte welkom. Als je enige zangervaring hebt kun je 4 keer vrijblijvend met ons mee repeteren. Daarna willen we graag definitief weten of je lid van ons koor wilt worden.

Vooraf aanmelden is wenselijk. je kunt contact opnemen met de voorzitter Pierre Konings 06 53 32 55 35 of met de secretaris Helma van den Akker

Mailen kan met de secreataris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of met de voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ExpresZo Info

Als koor treden we regelmatig op met andere koren, harmonieën en bands
We proberen 4 maal per jaar op te treden. Om de optredens allemaal goed te kunnen voorbereiden hebben we bij ExpresZo een concertcommissie. De contactpersoon van deze commissie is Wil Janssen. Lijkt het u leuk dat ExpresZo onderdeel uitmaakt van uw optreden, neem dan contact met hem op.

Zijn telefoonnummer is 0629248300 (na 19:30 uur) Zijn email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.