Over ExpresZo


Agenda

 

Over koor ExpresZo

Wij zijn het koor ExpresZo

Over-Expreszo

 

Met zo'n 20 enthousiaste mensen, bestaande uit 14 vrouwen en 7 mannen verdeeld over 5 stemgroepen, brengen we een gevarieerd programma, waarbij zang en staging worden gecombineerd tot een spetterend muziekoptreden. ExpresZo is een gemengd koor uit Geffen, Nuland, Berlicum en Rosmalen dat zich richt op het meerstemmig zingen van lichte muziek. Ons repertoire bestaat uit ingetogen ballades, close harmony, wereldmuziek, swingende pop, soms à capella, soms met een combo-begeleiding of pianobegeleiding. Wij treden gemiddeld 4 keer per jaar op. Enthousiasme en plezier in het zingen met een mooie sound is wat de leden nastreven. Het koor ExpresZo….een leuke club mensen, die in verenigingsverband muzikale ambities combineert met gezelligheid.

Repetitie-avond:

ExpresZo repeteert iedere maandagavond (m.u.v. schoolvakanties) in het MFC gebouw de Koppellinck aan de Kloosterstraat 4 in Geffen.

 Geschiedenis: We zijn in 2002 opgericht en we hebben inmiddels bij diverse gelegenheden ons laten zien en horen. De kwaliteit en uitstraling van een koor hangt natuurlijk af van de zangprestaties en het enthousiasme van de koorleden, maar degene die ervoor staat, dié is van essentiëel belang. 
Over-Expreszo

. .

Copyright © 2014. All Rights Reserved.