Begeleiding

BegeleidingRianca van Erp

Rianca is sinds 2009 onze steun en toeverlaat. Deze muzikale duizendpoot op de piano en de vleugel geeft menig muziekstuk een extra dimensie. Rianca speelt sinds haar achtste jaar piano. Ze heeft haar opleiding schoolmuziek behaald aan het Conservatorium van Tilburg. Ze begeleidt haar zoon Arnout (altsaxofoon) en haar man Willie (bugel) tijdens concoursen. Het gezin heeft de artiestennaam KwartErp waarbij hun dochter Janine zingt en piano speelt. Ze treden op in de kerk of bij een concert als intermezzo.

 


BegeleidingMerle Meeuws

is een Geffense en dochter van een van onze sopranen. Na gymnasium Bernrode, studies in New York en Australië, heeft ze haar studie Informatie en Communicatiewetenschappen en de minor Bestuur en Organisatie Wetenschappen afgerond. Ze liep tot september stage bij de Nederlandse Ambassade van Singapore en Brunei en is nu gestart aan haar Master: Culture Management and Organizations .

Een van haar hobbies is saxofoon spelen, en wel alt-saxofoon, waar ze op haar 7e jaar mee is begonnen.  Naast het spelen bij WIK en o.a. het Roaporkest en Roapliedorkest, draagt ze soms ook haar steentje bij tijdens optredens van ExpresZo.Copyright © 2014. All Rights Reserved.